Tietosuojaseloste

Meitä ilahduttaa, että käyt verkkosivustoillamme ja että olet kiinnostunut yrityksestämme. Henkilötietojesi suojaaminen on meille tärkeää. Henkilötietoja ovat yksittäisiä tietoja jonkun tietyn tai tunnistettavan luonnollisen henkilön henkilökohtaisista tai aineellisista olosuhteista. Näihin kuuluvat esim. nimi, osoite, puhelinnumero ja syntymäaika.

Henkilötietoja kerätään, käsitellään ja käytetään meillä vain sallituissa rajoissa, koska niitä suojataan erityisen tarkoin. Seuraavassa kerromme tästä tarkemmin.


1. Rekisterinpitäjä

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (”GDPR”) artiklan 4 kohdan 7 mukainen rekisterinpitäjä on:

AGCO GmbH
Johann-Georg-Fendt-Straße 4
D-87616 Marktoberdorf
Sähköposti: info.fendt@agcocorp.com
Puhelin: 08342 / 77-0
Faksi: 08342 / 77-220

Tietosuojavaltuutettumme tavoitat sähköpostilla osoitteessa DataPrivacy@agcocorp.com tai postitse postiosoitteessamme lisäämällä osoitteeseen ”der Datenschutzbeauftragte”.


2. Automatisoitu tietojen kerääminen ja käsittely selaimen kautta

Voit lähtökohtaisesti käyttää verkkosivustojamme antamatta henkilötietojasi. Palvelimemme kerää jokaiselta verkkosivulta automaattisesti ja tilapäisesti tietoja lokitiedostoihinsa. Nämä tiedot välittyvät palvelimen kautta, jollet ole ottanut tätä toimintoa pois käytöstä. Jos haluat käyttä verkkosivullame, keräämme seuraavat tiedot. Ne ovat meille teknillisistä syistä tarpeellisia, jotta voimme verkkosivumme sinulle ja taata sen vakauden ja turvallisuuden (oikeudellinen perusta tälle on GDPR, artikla 6, kohta 1, sivu 1):

  • IP-osoite
  • käyntisi päivämäärä ja kellonaika
  • aikaero suhteessa Greenwich Mean Timeen (GMT)
  • pyyntösi sisältö (konkreettinen sivu)
  • pääsyn tila/HTTP-tilakoodi
  • kulloinkin siirretty tietomäärä
  • verkkosivusto, jolta pyyntö tulee
  • selain
  • käyttöjärjestelmä ja sen käyttöliittymä
  • selainohjelmiston kieli ja versio.


3. Verkkosivujen erityistoiminnot

Verkkosivumme tarjoavat sinulle erityistoimintoja, joita käyttäessäsi keräämme, käsittelemme ja käytämme henkilötietojasi. Seuraavassa selitämme, mitä teemme näillä tiedoilla:


Uutiskirje:

Niitä tietoja, joita käyttäjät antavat uutiskirjeemme kirjautumissivulla, käytetään vain uutiskirjeemme lähettämiseen. Sen välitykselle ilmoitamme palveluistamme. Lähetämme sinulle kirjautumisen jälkeen vahvistusviestin, jossa on linkki johon sinun tulee klikata kirjautuaksesi uutiskirjeemme saajaksi (tämä on kaksinkertainen suostumus, Double-Opt-In). . Vahvistuksen jälkeen tallennamme antamasi tiedot uutiskirjeen lähettämistä varten (oikeudellinen perusta tälle on GDPR, artikla 6, kohta 1, sivu 1).Uutiskirjeen tilauksen voit perua milloin vain klikkaamalla perumislinkkiä.

Ilmoitamme, että lähettäessämme uutiskirjeen analysoimme toimiasi. Analyysia varten sisältävät lähettämämme sähköpostit ns. jäljityspikseleitä, jotka esittävät yhden pikselin kuvatiedostoja. Analyysiä varten yhdistämme numerossa 2 nimetyt tiedot ja jäljityspikselin yksilöllisen tunnisteen kanssa. Näillä tiedoilla muodostamme sinulle käyttäjäprofiilin, jotta uutiskirjeestämme saadaan sinulle kiinnostava. Tarkistamme, milloin ja mistä (IP-osoitteen perusteella) luet uutiskirjettämme. Tästä päättelemme, miten voimme parannella uutiskirjettämme sinua varten.

Tällainen jäljitys ei onnistu, jos olet estänyt kuvien näyttämisen sähköpostiohjelmassasi. Tuolloin et näe uutiskirjettä kokonaan, etkä voi käyttää kaikkia sen toimintoja. Jos sallit kuvat manuaalisesti, yllä kuvattu jäljitys tapahtuu.


Yhteydenottolomake:

Yhteydenottolomakeella antamiasi tietoja käytämme vain vastataksemme kysymyksiin, jotka esitetään yhteydenottolomakkeessa (oikeudellinen perusta tälle on GDPR, artikla 6, kohta 1, sivu 1). Kun nämä kysymykset on käsitelty, tuhoamme kyseiset tietosi heti, jollei laki vaadi meitä säilyttämään niitä.


Ura – hakemus (hakemus verkossa):

Verkossa täytetyn hakemuksen sisältämiä tietoja käytetään ainoastaan mahdollisen työsuhteen perustamiseen. Näitä tietoja käsitellään ja käytetään vain tässä tarkoituksessa. Antamalla tietojasi ilmoitat hyväksyväsi, että seuraavat oikeushenkilöt käsittelevät ja käyttävät tietojasi:

  • AGCO GmbH, Johann-Georg-Fendt-Straße 4, D-87616 Marktoberdorf
  • AGCO Deutschland GmbH, Johann-Georg-Fendt-Straße 14, D-87616 Marktoberdorf

(Oikeudellinen perusta hakemuksesi välittämiselle ja käsittelylle on tälle antamasi hyväksyntä)


Fendt Fahrzeug Konfigurator:

Fendt Fahrzeug Konfiguratorilla voimme konfiguroida erilaisia Fendtin ajoneuvoja ja tallentaa kyseisiä konfiguraatioita verkkoon. Tämä tarjoaa mahdollisuuden sille, että otat konfiguraatiosi käyttöön myöhempänä ajankohtana uudelleen.

Tämä toiminto vaatii rekisteröitymisen. Sähköpostiosoitteesi antaminen on tällöin välttämätöntä. Muita henkilötietoja voi antaa ja muuttaa myöhemmin, mutta ne eivät ole pakollisia. Rekisteröitymisen jälkeen saa käyttäjä salasanan antamaansa sähköpostiosoitteeseen (oikeudellinen perusta tälle on GDPR, artikla 6, kohta 1, sivu 1).

Jos olet unohtanut salasanasi Fendt Fahrzeug Konfiguratoria varten, voit tilata uuden salasanan ”unohtunut salasana”-toiminnolla. Tällöin on tarpeen, että syötät saman sähköpostiosoitteen, jonka syötit jo aiemmin Fendt Fahrzeug Konfiguratoria varten.

’Unohtunut salasana’-toimintoa käytettäessä kerättyjä tietoja käytetään vain uuden salasanan lähettämiseen.


4. Tietojen luovuttaminen / käyttötarkoituksen rajaaminen

Luovutamme henkilötietoja kolmansille osapuolille vain, jos tietojen luovuttaminen on tarpeen sopimusperusteisten velvoitteidemme toteuttamiseksi. Valmistellaksemme verkkosivumme välitämme tietosi myös niiden palvelujen tarjoajille (esim. hosting-kumppanit, agentuurit jne.), jotka käsittelevät henkilötietojasi yksinomaan meidän palveluksessamme ja meidän ohjeidemme mukaisesti. Henkilötietojasi luovutetaan kolmansille osapuolille vain sopimusperusteisten velvoitteidemme toteuttamiseksi, maksujen käsittelemiseksi tai sinun luvallasi.

Jos annat meille henkilötietojasi esittämäsi pyynnön puitteissa tai nimenomaisella luvallasi, sitten näitä tietoja käytetään vain pyyntöösi tai lupaasi sopivaan tarkoitukseen. Luvallasi ja tarkoitukseen sopivasti voidaan henkilötietojasi välittää AGCO-ryhmän sisällä sekä paikallisille liikekumppaneille. Saat yhteyden alueestasi vastaavaan liikekumppaniimme milloin vain linkistä www.fendt.com/Händlersuche. Myös voit kysyä asiasta meiltä.

Tallennamme henkilötietojasi vain niin siihen asti, kunnes niiden keräämisen tarkoitus on toteutettu tai niin kauan kuin laki vaatii. Voit perua lupasi milloin vain. Sinun etujasi suojellaan lakien mukaisesti. Jos tietojen vastaanottaja on Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolella sellaisella alueella, jolla tietosuojaan liittyvä lainsäädäntö ei ole yhtä vaativaa kuin kotimaassasi, sitten varmistamme tietosuojan korkean tason toisilla toimenpiteillä.

Lisätietoja tietosuojasta AGCO-ryhmän sisällä löydät myös yleisestä yksityisyyskäytännöstämme.


5. Verkkosivustomme käyntien tilastollinen analysointi

Käytämme selaimesi välittämiä tietoja luvun 2 mukaisesti verkkotarjontamme jatkuvaan parantamiseen sekä tilastollisiin tarkoituksiin.


Google-Analytics:

Tätä verkkosivua käyttää Google Analytics, Google Inc.:n (”Googlen”) verkkoanalyysipalvelu. Google Analytics käyttää ns. evästeitä, eli tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi ja jotka mahdollistavat sen analysoimisen, miten käytät verkkosivua. Evästeiden keräämät tiedot siitä miten käytät tätä verkkosivua välitetään yleensä Googlelle Yhdysvaltoihin ja tallennetaan siellä. Jos tällä sivulla on aktivoitu IP-anonymisointi, lyhentää Google IP-osoitteesi etukäteen EU:n tai ETA:n alueella. Vain poikkeustapauksissa välitetään IP-osoite kokonaisuudessaan Yhdysvaltoihin ja lyhennetään siellä. Tämän verkkosivun käyttäjän luvalla käyttää Google näitä tietoja analysoidakseen sitä, miten käytät tätä verkkosivua, laatiakseen yhdistettyjä raportteja toimista tällä verkkosivulla ja tuottaakseen verkkosivun omistajalle palveluja verkkosivun käyttöön ja internetin käyttöön liittyen.


Googlen mukaan Google Analytics ei yhdistä selaimesi välittämää IP-osoitetta Googlen muihin tietoihin.

Voit estää evästeiden tallentamisen selainohjelmistosi asetuksista; mutta huomautamme, ettet tuolloin voi täysin hyödyntää tämän verkkosivun kaikkia toimintoja. Voit myös estää evästeen luomien ja tätä verkkosivua koskevien toimiesi tietojen (mm. IP-osoitteesi) välittymisen Googlelle sekä näiden tietojen käsittelemisen Googlella. Tämän voit tehdä lataamalla ja asentamalla seuraavasta linkistä selainliitännäisen: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.

Tällä verkkosivulla Google Analyticsin liite on ”_anonymizeIp()“. Näin IP-osoitteita käsitellään lyhennettyinä, ja tämän johdosta voidaan sulkea pois mahdollisuus, että IP-osoitteita voitaisiin yhdistää tiettyihin henkilöihin. Täten IP-osoitteet erotetaan henkilökohtaisista tiedoista heti niiden keräämisen jälkeen, ja näin henkilötiedot tuhotaan välittömästi.

Käytämme Google Analyticsia verkkosivumme käytön analysointiin ja jatkuvaan paranteluun. Google Analyticsin tarjoamat tilastot auttavat meitä parantamaan tarjontaamme ja tekemään siitä sinulle kiinnostavampaa. Niissä poikkeustapauksissa, joissa henkilötietoja välittyy Yhdysvaltoihin, noudattaa Google EU:n ja USA:n välistä ”Privacy Shield”-tietosuojajärjestelyä, https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework. Oikeudellinen perusta Google Analyticsin käytölle on GDPR, artikla 6, kohta 1, sivu 1.

Kolmannen osapuolen tiedot: Google Dublin, Google Ireland Ltd., Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland, Faksi: +353 (1) 436 1001. Käyttäjäehdot: http://www.google.com/analytics/terms/fi.html, yleiskuva tietosuojasta: http://www.google.com/intl/fi/analytics/learn/privacy.html, sekä tietosuojaseloste: http://www.google.de/intl/fi/policies/privacy.


etracker:

Tällä verkkosivulla kerätään ja tallennetaan tietoja yrityksen etracker GmbH (http://www.etracker.com) teknologioiden avulla markkinointi- ja optimointitarkoituksiin. Näistä tiedoista voidaan muodostaa salanimellä käyttäjäprofiileja. Tähän voidaan käyttää evästeitä. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallentuvat käyttäjän selaimelle. Evästeiden perusteella tunnistetaan selaimet uudelleen. eTrackerin teknologioilla kerättyjä tietoja ei käytetä ilman käyttäjän lupaa tuon käyttäjän henkilön tunnistamiseen. Salanimeä ei yhdistetä henkilötietoihin. Tietojen keräämisen ja tallentamisen voi milloin vain estää tulevaisuutta koskien.

Olkaa hyvät ja pitäkää minut eTrackerin seurannan ulkopuolella.



Käytämme eTrackera verkkosivumme käytön analysointiin ja jatkuvaan paranteluun. eTrackerin tarjoamat tilastot auttavat meitä parantamaan tarjontaamme ja tekemään siitä sinulle kiinnostavampaa. Kerätyt tiedot tallennetaan pysyvästi ja ne analysoidaan salanimin. Oikeudellinen perusta eTrackerin käytölle on GDPR, artikla 6, kohta 1, sivu 1.

Kolmannen osapuolen tiedot: etracker GmbH, Erste Brunnenstraße 1, 20459 Hamburg; https://www.etracker.com/en/data-privacy/. Oikeudellinen perusta eTrackerin käytölle on GDPR, artikla 6, kohta 1, sivu 1.


6. Ulkoiset sisällöt

Yksinkertaiset linkit sosiaalisiin medioihin

Verkkosivuiltamme on yksinkertaiset linkit sosiaalisiin medioihin. Tietoja sosiaalisten medioiden tarjoajien kanssa vaihdetaan vain, jos klikkaat sopivaa symbolia (esim. ”f” Facebookille). Jos klikkaat tuollaista symbolia, avautuu sosiaalisen median ponnahdusikkuna. Tuolloin olet kyseisen sosiaalisen median verkkosivuilla. Noiden sivujen käyttöä koskevat kyseisen sosiaalisen median tarjoajan säännöt.


Some-liitännäiset, some-tarjoukset

Verkkosivuillamme käytetään ja yhdistetään ns. some-liitännäisiä eli seuraavien sosiaalisten verkostojen sisältöjä (alla ”sosiaalisia verkostoja”). Lisäksi olemme läsnä sosiaalisissa verkostoissa ja alustoilla voidaksemme kommunikoida siellä toimivien asiakkaiden, kiinnostuneiden ja käyttäjien kanssa ja kertoaksemme heille palveluistamme. Jos avaat kyseisten verkostojen tai alustojen sivuja, tulevat voimaan heidän toimintaehtonsa ja tietojenvälitystä koskevat sääntönsä.

Jollei tietosuojaselosteessa sanota toisin, käsittelemme käyttäjien tietoja, jos he kommunikoivat näitä sosiaalisten verkostojen tai alustojen kautta, esim. kirjoittamalla meille viestejä tai lähettämällä meille uutisia. Lisäksi pätevät seuraavat tarkemmat säännöt:


Facebook:

Käytämme Social Graphia ja toisia Facebookin välineitä (”Facebook liitännäisiä“) yritykseltä Facebook Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, California, 94025, USA (”Facebook“). Näin verkkosivumme kytkeytyy Facebookin verkostoon, ja Facebookin sisältöjä näytetään sivullamme. Lisätietoja Facebookin liitännäisten toiminnasta ja ulkonäöstä löydät linkistä http://developers.facebook.com/plugins.

Kun aktivoit (katso luku 4.2) Facebookin liitännäisiä, muodostaa selaimesi suoran yhteyden Facebookin palvelinten kanssa. Facebookin liitännäisten sisällöt välittyvät Facebookilta suoraan selaimellesi. Yhtä aikaa selaimeltasi välittyy tietoja Facebookille. Tämä tapahtuu siitä riippumatta, klikkaatko koskaan Facebookin liitännäisiä vai et. Me emme voi vaikuttaa siihen, mitä tietoja Facebook kerää tällä tavoin. Tietojemme mukaan noihin tietoihin kuuluvat seuraavat:

  • käynnit sellaisilla verkkosivuillamme, joilla on Facebookin liitännäinen,
  • yleiset selaimesi välittämät tiedot (IP-osoite, selaimen tyyppi ja versio, käyttöjärjestelmä, kellonaika),
  • rekisteröityneiden Facebookin käyttäjien tunnistenumerot.

Näiden tietojen laajuutta, käyttötarkoituksia, välittämistä ja käyttöä koskien sekä yksityisyyteesi liittyviin oikeuksiisi ja vaikutusmahdollisuuksiisi kytkeytyvissä kysymyksissä kehoitamme kääntymään Facebookin puoleen: http://www.facebook.com/policy.php. Voit vastustaa käyttäjäprofiilien muodostamista, mutta voit tehdä tämän vain ottamalla yhteyttä Facebookiin. Oikeudellinen perusta Facebookin liitännäisten käytölle on GDPR, artikla 6, kohta 1, sivu 1.

Jos olet Facebookin jäsen etkä halua, että Facebook kerää verkkosivujemme kautta tietoja sinusta ja liittää noita tietoja jäsentietoihisi Facebookin järjestelmässä, tulee sinun kirjautua ulos Facebook-tililtäsi ennen kuin tulet verkkosivullemme ja mahdollisesti poistaa Facebookin evästeet. Facebookin liitännäiset voi myös estää lisäosilla omalla selaimellasi. Lisätietoja tästä saat selaimesi lisäosia koskevilla sivuilla (”add-ons”).


YouTube:

Videoita näyttäessämme käytämme videopalvelua yritykseltä YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA („YouTube“).

Jotta voimme taata tietojesi mahdollisimman kattavan suojan, käytämme teknillisiä ratkaisuja sen varmistamikseksi, että tietojasi siirtyy Youtubelle vain, jos itse aktivoit ne etukäteen. Vasta kun olet deaktivoinut nämä liitännäiset klikkaamalla sivullamme kohdasta ”aktivoi some” (saks. ”Social Media aktivieren“) ilmoitat hyväksyväsi seuraavassa määritettyjen tietojen välittymisen Youtubelle. Klikkaamalla uudelleen voit sitten esim. käynnistää videon, välittää suosituksen jossain sosiaalisessa verkostossa jne. Jos olet kirjautuneena sosiaalisessa verkossa käyttäessäsi verkkosivujamme, sitten ei yleensä näytetä erillistä kirjautumisen kenttää.

Klikkaamalla kohdasta ”aktivoi some” annat lupasi siihen, että seuraavassa määritetyt tiedot välitetään Youtubelle.

Voit milloin vain perua lpasi klikkaamalla ”deaktivoi some” (saks. ”Social Media deaktivieren“).

Sikäli kuin verkkosivullaimme on Youtuben videoita ja sinä olet suorittanut yllä kuvatun aktivoinnin, välitetään Youtuben videot suoraan selaimellesi. Yhtä aikaa selaimeltasi välittyy tietoja Youtubelle. Tämä tapahtuu siitä riippumatta, klikkaatko koskaan videota vai et. Oikeudellinen perusta Youtuben käytölle on GDPR, artikla 6, kohta 1, sivu 1. Emme voi vaikuttaa siihen, miten paljon tietoja Youtube kerää tällä tavoin. Tietojemme mukaan kyseessä ovat seuraavat tiedot, erityisesti Youtuben videoita koskevat:

  • sivu verkkosivustollamme, jolla käydään ja jolla video on,
  • yleiset selaimesi välittämät tiedot (IP-osoite, selaimen tyyppi ja versio, käyttöjärjestelmä, kellonaika),
  • rekiskeröityneiden ja kirjautuneiden Youtuben tai Googlen käyttäjien Google-käyttäjätunnus.

Youtuben videot voi estää myös selaimen lisäosilla. Tällöin tietoja ei välity Youtubelle.


Google Maps:

Käytämme verkkosivullamme Google Mapsin palveluita. Näin voimme näyttää interaktiivisia karttoja suoraan verkkosivuilla ja tarjota sinulle karttojen mukavan käytön.

Kun käyt sivuillamme, Google saa tietoja, että olet käynyt joillain tietyillä sivuistamme. Lisäksi välitetään tämän selitteen luvun 2 mukaiset tiedot. Tämä tapahtuu siitä riippumatta, onko sinulla Googlen käyttäjätili, jolle olet kirjautunut. Jos olet kirjautunut Googlen käyttäjätilillesi, liitetään tietosi suoraan käyttäjätiliisi. Jollet halua tällaisen yhteyden muodostuvan käyttäjäprofiiliisi Googlella, tulee sinun kirjautua ulos Googlen tililtäsi ennen kuin tulet sivuillemme. Google tallentaa tietosi käyttäjäprofiilina ja käyttää niitä mainontaan, markkinatutkimukseen ja/tai tarpeen mukaan omien verrkosivujensa muotoiluun. Tällaisia analyyseja suoritetaan (myös sisään kirjautumattomien käyttäjien suhteen) erityisesti kohdennettua mainontaa varten ja sen vuoksi, että sosiaalisen verkoston toiset käyttäjät tietävät toimistasi sivuillamme. Voit vastustaa käyttäjäprofiilien muodostamista, mutta voit tehdä tämän vain ottamalla yhteyttä Googleen.

Lisätietoja siitä, miksi ja miten paljon liitännäisten tarjoaja kerää tietoja saat tuon tarjoajan tietosuojaselosteista. Sieltä saat lisätietoja myöskin oikeuksistasi ja vaikuttamismahdollisuuksistasi yksityisyyttäsi koskien: http://www.google.de/intl/de/policies/privacy. Google käsittelee henkilötietosi Yhdysvalloissa ja noudattaa EU:n ja USA:n välistä ”Privacy Shield”-tietosuojajärjestelyä, https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework. Oikeudellinen perusta Google Mapsin käytölle on GDPR, artikla 6, kohta 1, sivu 1.


Instagram:

Jotkin verkkotarjouksemme voivat liittyä Instagramin toimintoihin ja sisältöihin, ja ne tarjoaa Instagram Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA, 94025, USA. Näihin voivat lukeutua esim. kuvat, videot tai tekstit sekä ne symbolit, joita klikkaamalla käyttäjät ilmaisevat mieltymyksiään, muokkaavat sisältöjä tai tekevät tilauksia. Sikäli kuin käyttäjät ovat Instagramin jäseniä, voi Instagram yhdistää em. sisältöjä ja toimintoja järjestelmänsä käyttäjäprofiileihin. Instagramin tietosuojaseloste: http://instagram.com/about/legal/privacy/.


Whatsapp:

Jos tilaat Fendtin Whatsapp-Newsfeedin, käsittelemme kännykkänumeroasi ainoastaan luvallasi. Tuon luvan voit antaa tilatessasi Fendt-Newsfeediä lähettämällä sanan ”START”. Voit perua lupasi koska vain lähettämällä sanan ”STOP” Whatsapp-Newsfeedissä. Whatsapp-Newsfeedin puitteissa tule kännykkänumerosi yrityksen WhatsBroadcast GmbH tallentamaksi ja käsittelemäksi. Tämä yritys toimii teknillisenä tukenamme. Numerosi käsittely tapahtuu ainoastaan tilauksen yhteydessä antamasi hyväksynnän mukaisesti. WhatsBroadcast GmbH käyttää näitä tietoja ainoastaan Messenger-palvelun käyttämiseen ja tietojemme lähettämiseen. WhatsBroadcast GmbH ei analysoi näitä tietoja. WhatsBroadcast GmbH on riippumaton, saksalainen palveluntarjoaja. Se kuuluu WhatsApp-ryhmään. Lisätietoja WhatsBroadcastin tietosuojaselosteesta löydät linkistä https://www.whatsbroadcast.com/privacy-policy-wbc/.

Tässä yhteydessä puhelinnumerosi välitetään myöskin yritykselle WhatsApp, Inc. Se liitetään WhatsApp-tiliisi. Lisätietoja WhatsAppin tietosuojaselosteesta löydät linkistä: https://www.whatsapp.com/legal/#terms-of-service Tietoja välitetään ainoastaan, jos tilaat ja käytät Fendtin Whatsapp-Newsfeediä.


Muita ulkoisia sisältöjä:


Adobe Typekit:

Verkkosivustoillamme käytämme kirjoitusta ”Myriad Pro” valikoimasta ”Adobe Typekit”, joka on peräisin yritykseltä Adobe Systems Incorporated, 345 Park Ave, San Jose, CA 95110, USA. Typekit-palvelun yhteydessä ei aseteta tai käytetä evästeitä kirjoitustyylin valmisteluun. Oikeudellinen perusta Adobe Typekitin käytölle on GDPR, artikla 6, kohta 1.

Adobe kerää seuraavia tietoja Typekit-palvelun käyttöä varten:

Adobe voi Typekit-palvelua varten kerätä tietoja kirjaintyypeistä palvelimeltamme. Näiden tietojen perusteella voidaan keskeyttää tai säilyttää ohjeita. Niihin voivat lukeutua seuraavat:

  • asetetut kirjaintyypit
  • virkkeen tunniste
  • tilin tunniste
  • palvelu, joka asettelee kirjaintyypit (esim. Typekit tai Edge Web Fonts)
  • sovellus, joka vaatii kirjaintyyppejä (esim. Adobe Muse)
  • palvelin, jota asettelee kirjaintyypit (esim. Typekit-palvelin tai Enterprise CDN)
  • sen sivun isäntänimi, jolta kirjaintyypit ladataan
  • aika, jonka selain käyttää kirjaintyyppien lataamiseen
  • aika, joka kuluu kirjaintyyppien lataamisen jälkeen ennen kuin kirjaintyyppejä käytetään

Lisätietoja tämän välineen tietosuojasäännöistä löydät seuraavasta linkistä: http://www.adobe.com/fi/privacy/typekit.html


7. Opastus evästeiden käytöstä

Verkkosivustoillamme käytämme evästeitä osin siksi, että sivustomme olisi miellyttävä ja osin myös siksi, että tietyt toiminnot tulevat näin saataville. Voit muuttaa selaisesi asetukset sellaisiksi, että asetetuista evästeistä ilmoitetaan. Tällöin voit päättää niiden hyväksymisestä tapauskohtaisesti. Myös voit yleisesti hyväksyä tai kieltää kaikki evästeet. Evästeitä voidaan käyttää eri tarkoituksiin, esim. sen toteamiseen, onko tietokoneesi jo ollut tietyssä verkko-osoitteessa (pysyvät evästeet). Evästeillä voidaan myös pitää kirjaa tekemistäsi valinnoista (istuntoevästeet). Me käytämme evästeitä, jotta käyttäjien kokemus olisi mukavampi. Suosittelemme, että hyväksyt evästeemme, jotta pääset nauttimaan verkkosivujemme mukavuuksista. Lisätietoja evästeitä koskevista säännöistämme löydät seuraavasta linkistä: http://www.agcocorp.com/cookies.html


8. Tietoturvallisuus ja tietosuoja, kommunikointi sähköpostilla

Henkilötietosi tallenetaan kaikkien teknillisten ja järjestöllisten mahdollisuuksien mukaan niin, etteivät kolmannet osapuolet pääse niihin käsiksi. Kommunikoitaessa sähköpostilla emme voi taata täydellistä tietoturvallisuutta, joten suosittelemme, että ilmoitat suojausta vaativat tiedot vain tavallisen postin kautta.


9. Oikeutesi

Sinulla on seuraavat oikeudet meillä olevia henkilötietojasi koskien:

  • oikeus saada pääsy tietoihin,
  • oikeus korjauttaa tai poistaa tietoja,
  • oikeus rajata tietojen levittäminen,
  • oikeus vastustaa tietojen levittämistä,
  • oikeus soveltaa tietoja.

Ole hyvä ja ota meihin kirjallisesti yhteyttä. Yhteystietomme ovat yllä.

Sinulla on lisäksi oikeus valittaa tietosuojavaltuutetulle tavasta, jolla käsittelemme henkilötietojasi.


Tätä tietosuojaselostetta muokataan ajoittain. (Versio: 25.05.2018)